Életmód

2016.03.12. 20:33

A grafológus válaszol - Higgadt, reális, hűséges jellem

Az Egy könnycsepp az arcodon jeligével érkezett levél írójának szépen kidolgozott írása, minden apró részletre gondosan ügyelő vonalai egyértelműségről, tisztességről, becsületről szólnak.

Napló

Reális önértékeléssel hisz magában, ismeri adottságait, képességeit, és ezekhez igazítja terveit.

Gyakorlatias gondolkodással, praktikus életfilozófiával, józan ésszel tevékenykedik. Az élet kérdéseire kész válaszai vannak, amik segítségével kezeli az embereket, vagy a nyugtalanító, kellemetlen helyzeteket. Képes határozott állásfoglalásra, megtanult céltudatosan viselkedni, és úgy teljesíteni, hogy az dicséretet és pozitív figyelmet hozzon számára.

Nem igazán kalandvágyó szellemű, nem szeret kockáztatni, és az ismeretlen dolgok sem lelkesítik.

Úgy érzi, hogy a biztonság és az állandóság megteremtése érdekében folyamatosan dolgoznia kell.

A cselekvés és az eredmények embereként szereti az ismerős helyzeteket, a pontosan megfogalmazott célokat.

Higgadt határozottsága kitartással és erővel párosul, sosem választ könnyebb utakat, és nehezen lazít. Ha elszánja magát valamire, nagyon konok tud lenni, és mindenáron véghezviszi terveit, miközben többször ellenőrzi és biztosítja magát.

Az emberekkel udvarias, jó modorú, mindenkivel igyekszik kedves, és barátságos lenni, megnyilatkozásait azonban tudatosan fékezi. Nem engedi kiismerni magát, és soha nem mutat sebezhetőséget, tanácstalanságot, vagy érzékenységet.

Elfogadta tulajdonságait, megbékélt velük, sikerült magában egyensúlyt teremtenie, így nem hagyja, hogy a dolgok kiborítsák.

Kordában tartja a mindennapok történéseit, hűséges barátokhoz és meggyőződésekhez. Tudja, hogy Viharban az a fa marad állva, melynek mélyek és erősek a gyökerei.

Rövid grafológiai jellemrajz készítéséhez várjuk jeligés, sima A/4- es lapra írt, 15-20 soros, aláírással ellátott leveleiket a szerkesztőség címén. (8200 Veszprém Házgyári u. 12.)

Utassy Zsuzsa

grafológus-írásszakértő

 

Címkék#grafológia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!