Vasi foci

2016.03.28. 08:17

Vereséget szenvedett a Sárvár FC

Budapest - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a III. Kerület vendégeként szenvedett kellemetlen vereséget a Sárvár.

Tóth Gábor

III. Kerület TVE-Sárvár FC 3-0 (0-0).

- Budapest, 100 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Urbán.

Sárvár: Osvald - Csákvári, Subicz, Horváth A., Ambrus (Pupp, 71.) - Manganelli (Bedi, 71.), Rajos - Sipos, Németh G., Kocsis - Koronczai (Ódor, 57.). Edző: Takács Gábor.

Gól: Kenesei 2 (62., 69.), Sipőcz (65.).

Kiállítva: Domokos (37., III. Kerület).

A Sárvár óvatosan kezdte a meccset, ám a percek múlásával átvette az irányítást. Nagyon érett már a vasi gól, amikor a játékvezető a 37. percben kiállítást, 11-est ítélt a vendégek javára - Koronczai kihagyta a büntetőt. De a szünetig még három komoly helyzet alakított, és hagyott ki a Sárvár. Fordulás után viszont lassú, körülményes, kapura veszélytelen játékkal nyitott. A védekezésre, kontrákra berendezkedő hazai megnyugodtak, és elkezdtek a győzelemért játszani. Aztán hét perce alatt eldőlt a meccs: előbb szabadrúgásból került a vasi kapuba a labda, aztán egy középpályás labdavesztést büntetett kontragóllal a házigazda, majd egy hátul eladott labdából is gól született. Egy bőven verhető ellenféltől kapott ki, saját magát verte meg a Sárvár.

Takács Gábor: - Az első félidő jó játéka után a 11-es és a kiállítás adta lélektani előnyt nem tudtuk kihasználni. A második félidőben pedig súlyos egyéni hibákkal segítettük ellenfelünket.

Eredmények: Dorog-Mosonmagyaróvár 0-0, Tatabánya-Diósd 1-0, Csorna-Andráshida 0-2, Érd-Győr 1-1, MTK II.-BKV 2-0, Csepel-Puskás Akadémia II. 0-2, Balatonfüred-FTC II. 0-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!