Sport

2016.04.02. 19:51

Nincs meglepetés, kikapott a Sárvár FC

Mosonmagyaróvár -Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában a bentmaradásért hajtó Sárvár nagyot küzdött, de kikapott a feljutásért harcoló Mosonmagyaróvár vendégeként.

Tóth Gábor

Mosonmagyaróvári TE 1904-Sárvár FC 3-1 (2-1)

Mosonmagyaróvár, 400 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Sipos.

Sárvár: Gyécsek - Csákvári, SUBICZ, HORVÁTH A., Ambrus - Rajos, Manganelli (Koronczai, 74.) - Németh G. (Ódor, 62.), Bezdi, Kocsis - Sipos (Bedi, 68.). Edző: Takács Gábor.

Gól: Magasföldi 2 (23., 38.), Laki (83.), ill. Subicz (8.).

A Sárvár védekezésre, kontrára rendezkedett be. A taktikát jól valósította meg a csapat, egy ellentámadás végén 11-est harcolt ki, a büntetőt Subicz higgadtan értékesítette. A Sárvár továbbra is remek kontrákat vezetett, de nem tudta megrúgni a második gólt. Aztán egy sárvári hazaadás megpattant, a kapus elvétette a labdát, így a Honvédot, a ZTE-t, a Paksot megjárt Magasföldinek csak az üres kapuba kellett passzolnia... Majd még az első félidőben egy 11-esből megfordította az eredményt a házigazda - a játék képe alapján váratlanul. Fordulás után is jól védekezett, jól küzdött a Sárvár. A meccs a hajrában dőlt el, amikor Bedi térdsérülése miatt már csak tíz emberrel futballozott a Sárvár.

Takács Gábor: - Közel voltunk a pontszerzéshez, emelt fővel jöhettünk le a pályáról. Sajnos peches szériában vagyunk, de erre a játékra, hozzáállásra lehet építeni a jövőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!