Sport

2016.04.07. 16:58

A ZTE RK itthon már befejezte

Zalaegerszeg - Az NB II-es férfi röplabda-bajnokság utolsó zalai bajnoki fordulóját rendezte a ZTE RK, ellenfelei pedig a Somogyjád és a Győr voltak.

Jóna István

Felemás mérleggel zártak a zalaiak. Szép számú közönség látogatott ki a találkozókra, akik szurkolásukkal biztosították a jó hangulatot a mérkőzések alatt a ZTE RK Stars táncos lányainak közreműködésével.

ZTE RK-Somogyjádi RSZSE 0-3 (27, 21, 13)

ZTE RK: Horváh R., Németh B., Molnár B., Koós K., Gyenes Z., Horváth D., Liberó: Légrádi Á., Csere: Bognár Á., Dibusz M., Kovács R.

A torna első mérkőzésén a nagy rivális Somogyjád ellen kezdtek a házigazdák. A találkozón szoros szettekben maradtak alul a zalaiak a rutinos játékosokból álló somogyiakkal szemben. Az eredmény nem tükrözi a mérőzés szorosságát, hisz az első szettet többszöri játszma labda után tudta csak a rutinos játékosból álló somogyi csapat megnyerni 29:27-re.

Ez a ZTE-akció (szemben az egerszegiek) úgy tűnik, ponttal ér véget, de végül a Somogyjád nyerte kettejük találkozóját Fotó: Katona Tibor

ZTE RK-SZESE Győr 3:0 (-19, -20, -18)

ZTE RK: Horváh R., Németh B., Molnár B., Koós K., Gyenes Z., Horváth D., Liberó: Légrádi Á., Csere: Markó G., Bognár Á., Dibusz M., Kovács R.

A torna utolsó mérkőzését a Győr ellen vívta a ZTE. Erre a találkozóra összekapta magát a a hazai együttes és hozta az elvárt kötelezőt - a három pontot - és a bajnokságban az eddigi legnagyobb arányú győzelmüket aratták a Győr felett.A következő fordulóban április 23-án Székesfehérvárra utazik a csapat, ahol a házigazdák mellett újra a Somogyjád lesz az ellenfél. Az egerszegiek remélik, hogy nagyobb sikerrel járnak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!