Sárvár

2016.04.08. 06:56

Játszóházat kaptak ajándékba a sárvári bölcsisek

Már birtokba vette a hatvanhat kisgyermek az új játszóházat a Cseperedő Bölcsőde udvarán. A házikóban születésnapi rendezvényeket és kézműves foglalkozásokat is tartanak majd.

Pajor András

Egy új udvari, fából készült játszóházzal gyarapodott a Cseperedő Bölcsőde. A csaknem félmillió forint értékű ajándékot a városban tartott megyebált szervező Vas Megyei Önkormányzat és a helyi Fidelitas szervezet ajánlotta fel.

- A megye bálja nemcsak a szórakozásra ad alkalmat, hanem a jótékonyságra is felhívja mindig a figyelmet - szólt az ava- táson Majthényi László, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke. - A helyi kőműves- és asztalosmesterek olyan gonddal építették a házat, mintha igazi volna - köszönte meg a hatvanhat bölcsődés és tizenkét gondozónő nevében az adományépületet Varga Istvánné intézményvezető.

A sárvári kisgyerekek a nyári hűsölés mellett a tágas faházban születésnapi rendezvényeken és kézműves foglalkozásokon is részt vehetnek majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!