Haladás

2016.04.08. 11:13

Veszedelmes bal szél

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás bal oldali védője, Bosnjak Predrag három ponttal kalkulál a Békéscsaba ellen.

Pum András

A szerb-magyar Bosnjak Predrag biztos pont a védelem bal oldalán, a 30 éves hátvéd lendületes elfutásaival - különösen Halmosival párban - rengeteg kalamajkát okoz az ellenfél számára. A Vasas ellen csapata egyik legjobbja volt. Szombaton sem lehetnek nyugodtak a csabai futballisták.

– A bentmaradáshoz a Békéscsabának nagyon kellene a három pont, no de az Európa-ligás helyhez nekünk is győznünk kell – hangsúlyozta Bosnjak Predrag, a vasiak 30 esztendős, egyszeres válogatott bal oldali védője. – Jónéhány meccsüket láttam a televízióban, fegyelmezetten, zártan védekeznek, ezekből építik kontráikat. A télen igazolt montenegrói válogatott kapus Poleksziccsel jelentősen megerősödtek. Nem túlzok, amikor azt mondom: nagyon nehéz meccs vár ránk. Mi a válogatott meccs miatti kéthetes szünetben összekaptuk magunkat, a Vasast már elsősorban csapatmunkával vertük meg. Szombaton is erre lesz szükségünk, nyerni akarunk.

Bosnjak lendületes futballjára mindig lehet számítani

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!