Vasi bulvár

2016.04.08. 11:55

A Youtube-on lett sztár a szombathelyi RandomLevi

A Megosztó címmel hirdetett, bloggereket és vloggereket bemutató beszélgetéssorozatot RandomLevivel, a 13 éves szombathelyi Youtube-sztárral indították.

Nagy Diána

Pár perccel az esemény kezdete előtt érkezett meg Kovács Levente, alias RandomLevi a művelődési és sportház érdeklődőkkel megtelt egyik termébe, saját nevével ellátott pólójában, és zavarát leküzdve kezdett bele videós pályafutásának történetébe.

Ma már a tinédzserek körében nem feltétlenül a zenélés, bandában való szereplés vagy épp a sport hozza meg a népszerűséget, hanem sokkal inkább a blogolás - jött rá Levente két éve, amikor is regisztrált a vloggerek világába.

Kezdetben vágás nélküli, többnyire a Minecraft játékkal kapcsolatos videóit osztotta meg nézőivel, de korán feltűnt neki, hogy ez nem kelti fel az emberek érdeklődését, és más irányba indult el, új, vicces vagy épp saját rapjét bemutató videóival. Egyetlen komoly témájú feltöltése a betegségéről szólt, amelyet fél éve diagnosztizáltak nála. Véralvadás hiányában napi 24 szteroidot és négy másik tablettát kellett beszednie. Ennek hatására három hónap alatt 22 kilogrammot hízott, amiből mostanra sikerült 8-at leadnia.


Betegsége mellett idejét nem sajnálva videóit három óra utómunka végeztével, már megvágva, jó minőségben töltötte fel csatornájára. Ennek eredményeképp százasával emelkedett követőinek a száma, amit a jelenleg a falra vetített Youtube csatornája is bizonyít, hiszen a találkozó alatt is gyarapodnak a RandomLevi-fanok. Így nem csoda, hogy néha még ha pirultan, karját markolászva is, de határozottan beszél betegségéről és az erre gyógymódot nyújtó, önbizalmat hozó vlogolásról is.

- Rengeteget segített az, hogy a követőim elfogadtak a hirtelen jött túlsúlyom ellenére is - osztotta meg velünk a tinédzser fiú.

Élete persze nem csak a Youtube világa és az iskola körül forog. Ideje nagy részét barátaival tölti, pecázik és focizik, immár nyolc éve. A beszélgetéssorozat első fordulója végén Levi saját rapszerzeményével búcsúzott látogatóitól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!