Sport

2016.04.08. 11:55

Tizenkét év után érem

A berhidai klub tizenkét év után tudott újra aranyérmet szerezni országos birkózó-diákolimpián.

Ódor Norbert

Március 19-én Pestszentimrén rendezték a II-III., illetve a III-IV. korcsoportos leány-diákolimpia küzdelmeit. A Sportkastélyban rendezett megmérettetésén összesen 224 birkózó állt rajthoz, és csoportos lebonyolításban három szőnyegen küzdhettek a bajnoki címekért.

A Berhi SE-ben kiváló utánpótlás-nevelő munka zajlik, ezt a diákolimpiai érmek is bizonyítják
Fotó: Berhi SE

A Berhi BSE egy arany-, egy ezüst-, egy bronzérmet és egy ötödik helyezést ért el. Az aranyéremnek a jelentőségét az is növeli, hogy a BSE tizenkét év után tudta begyűjteni újra az érmek legfényesebbikét. „Ezek az eredmények a négyfős edzői gárdának és a Papkeszi Bocskai István Református Általános Iskola igazgatójának, Bollók Gyulának köszönhetőek, akik felkészítették és lehetővé tettét a sportolók indulását a versenyen” - mondta Nesó Sándor, a Berhi BSE elnöke és vezetőedzője.

Eredmények: +65 kg 1. Babai Celesztina (Bocskai ált. isk.), 40 kg (13 induló), 5. Drexler Dália (Bocskai ált. isk.), 43 kg (14 induló), 3. Németh Alexandra (Papkeszi ált. isk.), 52 kg (5 induló), 2. Csonkás Veronika (Bocskai általános iskola).



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!