Foci

2016.04.08. 13:40

Simának látszó rangadó - A Dunaújváros együttesét fogadja a Csákvár

Csákvár - A másodosztályú labdarúgó bajnokság hét végi fordulójában megyei rangadót rendeznek, a Dunaújváros együttesét fogadja az Aqvital FC Csákvár.

Szupkai Gábor

A legutóbbi fordulóban lezárult egy nagy sorozat, hat veretlenül megvívott összecsapás után pont nélkül maradt a Csákvár. A vereség persze nem volt meglepő, a Mezőkövesd egészen más lehetőségekkel rendelkezik, és a tervei is egészen mások mint a Fejér megyeieké. Hiába áll jelenleg az ötödik helyen a csákvári együttes, nem dédelgetnek túl merész álmokat, és céljuk továbbra is a biztos bentmaradás, amihez már elég lehet néhány eredményesen megvívott mérkőzés, akár most a dunaújvárosiak ellen.

A csákváriak ebben a szezonban minden hazai mérkőzésükön képesek voltak a kapuba találni

Az aktuális hétvégi ellenfél a DPASE pedig kezdi felvenni a ritmust a téli átalakulást követően. Dobos Barna roppant fiatal együttese két hete 1-1-re végzett Sopronban, legutóbb pedig ugyancsak értékes 1-1-es döntetlent ért el a Szolnoki MÁV ellen. Emiatt egyáltalán nem szabad biztosra venni a hazai győzelmet, hiába vesztette el teljes profi keretét télen a Dunaújváros, fiatal játékosaikat fűti a bizonyítási vágy, hogy megmutassák, elég érettek az NB II-ben való szereplésre.

Ősszel a DPASE örülhetett a három pontnak, akkor Czár Richárd találata döntötte el a meccset. Ő azonban azóta már árkon-bokron túl van, az Ajka csapatát igyekszik segíteni a bentmaradásért vívandó csatában.

A találkozó szombaton 19 órakor kezdődik Csákváron Botló Béla játékvezetése mellett, akinek két segítője Bozó Zoltán és Iványi István lesznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!