Sport

2016.04.08. 14:47

BFC-PAFC II: happy endben reménykedik a Füred

Balatonfüred - A bennmaradásért küzdő BFC, vasárnap 16:30 órai kezdettel hazai pályán a Puskás Akadémia FC II. csapatát fogadja, az NB III-as pontvadászat 26. fordulójában.

Bényi Kálmán

Az előző hétvégén a BKV Előre vendégeként elért döntetlennek köszönhetően a balatonfüredi focisták elmozdultak a kieső helyről. A pontszerzés ellenére Lantai Balázs vezetőedző nem volt felhőtlenül boldog:

- A mérkőzés első játékrészében, azt kaptam a csapatomtól, amit az öltözőben megbeszéltünk. Védekezésünk rendkívül szervezetten, jól működött és a labdaszerzés utáni gyors kontráinkból a 31. percben Habi révén sikerült gólra váltanunk egyet. A szünet után a játék képe teljesen megváltozott, nyomait sem láttam az első félidei teljesítményünknek. A hazai csapat teljesen átvette a játék irányítását, igazi helyzetet azonban nem tudtak kidolgozni. A hosszabbítás perceiben, amikor már elhittük, hogy megnyertük a derbit, egy szöglet utáni kavarodást követően kiegyenlített az ellenfelünk. Összességében, a találkozó előtt, szó nélkül elfogadtam volna az egy pontot, utólag azonban, azt mondhatom, hogy két pontot a fővárosban hagytunk.

A Balaton-partiak szakvezetője hétvégi ellenfelükről elmondta: - A bajnokság sorsolása, úgy alakult a számunkra, hogy most következnek azok a mérkőzések, amiken az elért jó eredmények, már nem tartoznak a bravúr kategóriába. Nekünk, ezekből a találkozókból kell megnyernünk a lehető legtöbbet ahhoz, hogy jövőre is harmadosztályú mérkőzéseket láthassanak szurkolóink.  A Puskás II. ellen, mi szeretnénk írni a játék forgatókönyvét, ami reményeink szerint happy enddel zárul majd. Betegség miatt Garics játékára nem számíthatok.

Kezdőcsapat: Hársfalvi- Gál, Baldauf, Böröczky, Habi – Nabil, Somodi, Rápó, Tóth – Petruska, Polareczki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!