Foci

2016.04.08. 14:25

Irdatlan lila falat

Felcsút - A labdarúgó OTP Bank Liga elhalasztott 27. fordulójában a Puskás Akadémia FC a Megyeri úton lép pályára.

Szupkai Gábor

A hétközi fordulóban a vereség ellenére a tavaszi szezon talán legjobb játékát produkálta a Puskás AFC a DVTK ellen. Rengeteg helyzetet kialakítottak a felcsútiak, de ezekből csupán egyetlen alkalommal sikerült góllal befejezni a támadást. Mivel a védelem folytatta rossz sorozatát, és zsinórban tizedik idegenbeli mérkőzésén kapott legalább két gólt, végül pont nélkül maradt a PAFC, így pedig még mindig csupán 6 pontot gyűjtött idegenben.

Az ellenfél, az Újpesti TE ellenben két vesztes mérkőzés után győzni tudott szerdán hazai pályán a Budapest Honvéd ellen, ezzel pedig visszakapaszkodott a dobogóra.

Fiola Attila (kékben) nehéz hétvége elé néz az újpestiek ellen
Fotó: puskasakademia.hu

A fővárosi lila-fehér gárda egyike azon csapatoknak, amelyet még nem sikerült legyőznie a Puskás Akadémia FC együttesének NB I-es
bajnoki mérkőzésen. Az idei szezonban még egyik csapat sem tudott a másik fölé kerekedni, a lilák otthonában, a Szusza Ferenc Stadionban 2-2-es, a Pancho Arénában 1-1-es döntetlent játszottak egymással a felek.

A szombati lesz a hetedik fellépése a két együttesnek az első osztályban. A Megyeri úton mindhárom alkalommal döntetlen született, míg Felcsúton kétszer nyertek a fővárosiak, legutóbb pedig megosztoztak a pontokon.

Elég sok kiállítás jellemezte a két klub eddigi összecsapásait, három alkalommal is élnie kellett a fegyelmezés ezen eszközével a játékvezetőnek.

Sallai Roland játéka bokaszalag húzódás miatt kérdéses, Dmytro Lopa eltiltás miatt az újpestiek ellen még nem léphet pályára.

A mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik a Megyeri úton, Erdős József játékvezető sípszavára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!