Foci

2016.04.08. 19:55

A bajnoki címért küzdő baracsi együttes az élmezőnyhöz tartozó Enyinget látja vendégül vasárnap délután

Dunaújváros - A Fejér megyei labdarúgó-bajnokságok első, és másodosztályában a huszonkettedik, míg a harmadosztályban a tizennyolcadik fordulót rendezik ezen a hétvégén.

Gróf András

A Viszló Trans első osztályban a középmezőnyhöz tartozó Mezőfalva vasárnap a kiesés elkerüléséért küzdő, jelenleg az utolsó előtti helyen álló Polgárdit fogadja. A mezőfalviak az előző körben Tordason kaptak ki 3-1-re, így egy hellyel visszacsúsztak a bajnoki tabellán. Szerdán Magyar Kupa mérkőzést játszottak Móron Masinka László tanítványai, ahol tartalékos összeállításban, súlyos, 7-0-ás vereséggel búcsúztak a sorozattól. A polgárdi ellen sem lesz könnyű dolguk, hiszen a vendégek számára minden megszerzett pont különleges jelentőséggel bír.

A másodosztály Agárdi Termál csoportjának szombati játéknapján két összecsapást rendeznek. Az elmúlt három fordulóban parádés teljesítményt nyújtó kulcsiakhoz a Szabadegyháza látogat. A vendégek is jó formában vannak, hiszen a szerdai kupanapon 3-3-as döntetlennel a megyei első osztály egyik élcsapatát, a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő együttesét búcsúztatták. A nap másik összecsapásán az Adony gárdája Besnyőre látogat. A táblázaton elfoglalt helyezés alapján a hazaiak az esélyesebbek, de az adonyiak képesek lehetnek meglepetésre. Vasárnap a tavasszal még pont nélküli, az elmúlt héten egy komoly vereségbe belefutó rácalmásiak Seregélyesre utaznak. Amennyiben most sem szereznek pontot, komoly bajba kerülhetnek. Az egyre acélosabb Nagykarácsony hazai környezetben egyértelmű esélyese a Soponya elleni összecsapásnak. A bajnoki elsőségért küzdő baracsiak az elmúlt héten 6-0-ás győzelmet arattak Rácalmáson. Ezúttal hazai környezetben, a negyedik helyezett Enying ellen kell begyűjteniük a három pontot.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjának szombati játéknapján Kisapostagra látogat a Cece. Meglepetés lenne, ha nem a vendégek diadalmaskodnának ebben a párharcban. A kilencedik helyen tanyázó Előszállás pedig a nyolcadik Dég otthonában lép pályára. Másnap a dobogó tetején álló Nagyvenyim gárdája a Mezőfalva második számú együttesét fogadja. A szomszédvárak csatájának a hazaiak az esélyesei. A múlt héten katasztrofális vereséget szenvedett Perkáta ezúttal szabadnapos lesz.

Minden meccs 16.30 órakor kezdődik. Kivéve a Kulcs - Szabadegyháza találkozót, amelyet 12 órakor rendeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!