Kultúra

2016.04.09. 09:35

Nyuszi kiállítás vendéglátással

Hegymagas - Húsvétra hangoló rendezvényt szerveztünk a közelmúltban, a könyvtárban.

Civil Tudósítónktól

A helyi és vendég gyermekeket, valamint szüleiket, sokféle program várta: tojásfestés, kézműves foglalkozás, tojáskeresés, játék nyuszi kiállítás. A kiállítás megnyitóján Gelencsér Dávid húsvéti verse után, Gyurka Miklósné alpolgármester köszöntötte a kiállítás alkotóit és az érdeklődőket. Több mint száz plüss, kerámia, fa, műanyag, vesszőből font és csokoládéból készült nyuszit csodálhattak meg a látogatók. Helyet kapott néhány bárány, kacsa, kakas, csibe és természetesen a nyuszik mellett a festett, pingált tojás is. A kiállított darabok között a miniatűr, pár centistől a méteresig, az újtól a retróig, mindenféle nyuszit megtalálhattak a látogatók.

A plüss nyuszik éppen vendégül látják egymást a terített asztal mellett

Kicsi falunkhoz képest nagyon sokan eljöttek a programra, rendezvényünk sikeres volt. Kellemes, barátságos hangulatban töltöttük az időt, sok szép húsvéthoz kapcsolódó figura és díszítés készült. Végül vendégeinket nyuszis szendviccsel, süteménnyel kínáltuk.

Szerző: Kovács Pálné

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!