Sport

2016.04.09. 11:07

Nagy lépés a dobogó felé

Balatonfűzfő – Egy vereséggel, és egy győzelemmel kezdte a felsőházi rájátszást a Balaton Vízilabda Klub gyerek I-es csapata.

Heffler Péter

A hétvégén Baján megkezdődött a Dunántúli Vízilabda Liga Gyerek I-es (2001-ben születettek számára kiírt) bajnokságának felsőházi rájátszása, melyben a Balaton Vízilabda Klubra a Bécs, és a Szekszárd csapata várt. A Kerekes Csongor vezette Nagy Dominik, Schreiner Dávid, Varga Klaudia, Bendicsek Bálint, Papp Levente, Kapus Ádám, Holubecz Barnabás, Szabó Bence, Brodmann Marcell, Bátai Zsolt, Polgár Barnabás összeállítású BVK előbb ugyan 13:5-re alulmaradt a bécsiekkel szemben, de a szekszárdiak ellen aratott 6:5-ös sikerének köszönhetően máris nagy lépést tett a dobogó valamelyik foka felé.

Nagy Dominik látványos védésekkel segítette a csapatát

A Balaton-partiak legjobb góllövője a szombati játéknapon Holubecz Barnabás volt négy találattal, míg a Bendicsek Bálint-Papp Levente páros kettő-kettő, Kapus Ádám, Schreiner Dávid és Bátai Zsolt pedig egy-egy gólt tett a közösbe. A rájátszás következő körében április 30-án a Vác mellett ismét a Bécs csapata ellen ugrik majd vízbe a BVK.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!