Sport

2016.04.09. 17:33

Kiszenvedett siker, bravúros győzelem

A tekézők Szuper Ligájában a ZTE ZÁÉV női csapata hazai pályán keserves győzelmet aratott a Ferencváros ellen. A ZTK FMvas férfi együttese rangadót játszott Répcelakon, és bravúros győzelmet aratott.

Zalai Hírlap Sport

A  hölgyek győzelem esetén bebiztosíthatták második helyüket  a bajnokságban. Érthető, feszülten léptek pályára. A hazaiak  lányos zavarát  jól használták ki a vendégek. Az első sorban két meccspontot szereztek. Zalai részről egyedül Csurgai gyűjtötte be a meccspontot. Airizer, Szabó M. meglepetésre kikapott ellenfelétől. A második kör is nagy csatát hozott.  Hazai oldalon  Molnár biztosan nyert. Mátyás simán kikapott. Kovács D nagy csatát vívott ellenfelével, végül megosztoztak  a meccsponton, ami a zalaiak sikerét jelentette. A ZTE ZÁÉV  a hátra lévő két forduló eredményétől függetlenül ezüstérmes lett a Szuper Ligában. ZTE ZÁÉV: Ferencváros  4,5 : 3,5.(3252 : 3223).

Mátyás Szilvia

Molnár Anikó

Kovács Dóra

A tabella szomszédok találkozóján  a második  helyezett vasiak ellen nagyszerűen kezdtek a vendégek Nemes, Járfás Sz. biztosan verte ellenfelét. A  zalaiak  biztosan zsebelték be  a két meccspontot, és jelentős fa előnyre tettek szert.  A középső pároknál beleerősítettek  a hazaiak, felzárkóztak, de Pintér jól tartotta a lépést a  válogatott Zapletánnal.  A befejező  sorban  minden megtettek  a házigazdák, hogy megfordítsák  a vesztésre álló mérkőzést, de vendég oldalon Kozma csapata legjobbját dobta,  a  rangadón nyert  a  zalai csapat, és fellépett a második helyre. Répcelak – ZTK FMVas  3:5 ( 3524 : 3549).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!