Foci

2016.04.09. 17:48

Fölényes győzelem vendégként

Zalaegerszeg - A tavaszi idényben remeklő Tarr Andráshida csapata a labdarúgó NB III-ban, ezúttal Csepelen aratott fölényes győzelmet.

Zalai Hírlap Sport

Csepel – Tarr  Andráshida  0-4 (0-1)

Csepel,  300 néző. Jv.: Görög.

Andráshida: Horváth M. -  Pajor,  Török,  Balla, Pesti (Baráth) -  Horváth T.,  Kovács L. (Tóth B.) Kovács Gy., Szegleti – Bíró, Bandics. Edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Kovács Gy.,  Tóth  L.,  Bíró, Szegleti.

Az első félórában még tartotta magát a hazai együttes. A vendégek vezető gólja után sem  tört meg. Fordulás után tovább növelte előnyét a  zalai csapat. A  Csepel kitámadott, az Andráshida kontrái remekül sikerültek, és végül fölényes győzelmet arattak.

Folytatta remek tavaszi sorozatát a zalai csapat. A fővárosban végig kézben tartotta a találkozó irányítását, és a Csorna után újból idegenből hozta el  a három pontot.

Dobos Sándor: - Örülök az újabb idegenbeli sikerünknek. A  játék képe  alapján, ekkora különbség nem volt   a két csapat között, de nem bánkódom , hogy  fölényesen  győztünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!