Sport

2016.04.12. 15:10

Tornát nyerteka BVK fiataljai

Balatonfűzfő - Mindkét mérkőzését megnyerve elsőként végzett a Balaton Vízilabda Klub csapata Dunaújvárosban.

Heffler Péter

A Balaton Vízilabda Klub legfiatalabbjaiból álló együttes, akiknek a többsége bajnokságban még nem szerepelt, nemrég Dunaújvárosban ugrott vízbe a 2006-ban születettek számára kiírt egynapos tornán. A házigazdák mellett a Sopron csapata várt a Maser Márk, Di Croce Dávid, Müller Zsombor, Kiss Barnabás, Király Csenge, Vastag Zselyke, Kitzvéger Nikolett, Bécsy Bendegúz, Bakos György, Molnár Luca, Tamás Elina, Fejes Milán, Slavonics Bendegúz összetételű BVK-ra. A Balaton-partiak előbb 13:7-re diadalmaskodtak a DFVE ellen, majd a soproniakat 18:3-ra múlták felül és elsőként zártak a tornán.

A Balaton Vízilabda Klub két győzelemmel zárta a tornát
Fotó: Müller Bea

- A fő cél a tapasztalatszerzés volt, hiszen jövőre már bajnokságban indulunk majd ezzel a csapattal, melynek nagy része most játszotta élete első vízilabda-mérkőzését - mondta Kerekes Csongor, a Balaton Vízilabda Klub elnöke.

- Természetesen külön öröm, hogy sokan sikerélménnyel mutatkozhattak be, a tornagyőzelem értékét pedig növeli, hogy a versenykiírásban szereplő korosztálytól jóval fiatalabb játékosokat is ki tudtunk próbálni - árulta el Kerekes Csongor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!