Életmód

2016.04.13. 14:35

Tudja, mit akar

Az igazság odaát van jeligét választotta egy levél-író, aki lendületes, sokoldalúan gazdag egyéniség, a független, önálló és szabad lélek megtestesítője. Identitása nem függ attól, hogy párkapcsolatban él-e.

Napló

Tudja, mit akar, tisztában van a rendelkezésére álló eszközökkel, ismeri a képességeit. Önértékelése nem túlzó, sőt olykor magával is kíméletlen kritikus, de kitartó, bátor, győztes alkat. Fogékony az új ismeretekre, kíváncsi, érdeklődő, nyitott gondolkodással fut neki a feladatoknak, megmérettetéseknek. Nem ösztönzi behódolásra, kompromisszumkötésekre az a vágy, hogy másoknak megfeleljen.

Távol áll tőle minden kényszer, és bármilyen célt szemel ki, tévedhetetlenül tartja az irányt. Viselkedése rugalmas, természetes, kommunikációja közvetlen, tevékenységvágya jelentős, miközben igyekszik az emelkedett pillanatokban is hideg fejjel dönteni.



Fáradhatatlan jelleme mozgalmas életet él, folyamatosan terveket sző, járatlan utakat fedez fel. Nem tűri, hogy korlátozzák, és azt is nehezen viseli el, ha féltik. Szokások, normák, hagyományok, szabályok nem tartják sakkban, a monotónia türelmetlenné teszi. Kreatív, egyedi és ötletes személyisége szereti a különleges, egyedi dolgokat minden életterületen.

Szenvedélyesen keresi az igazságot, magához ragadja a kezdeményezést, és vállalja a felelősséget. Nem szereti a határidőket, nem akar lényegtelen apróságokkal bíbelődni. Hosszútávfutásában csak akkor torpan meg, ha valódi érzésekkel, őszinte, érdek nélküli emberekkel kerül kapcsolatba. Jorge Bucay szavaival érthet egyet: Nem hiszem, hogy minden egyes találkozásnak bensőségessé kell válnia, de határozottan állítom, hogy csak az ilyenektől lesz az útnak értelme.

Grafológiai jellemrajz készítéséhez várjuk jeligés, sima A/4-es lapra írt, 15-20 soros, aláírással ellátott leveleiket a szerkesztőség címén: 8200 Veszprém Házgyári u. 12.

Utassy Zsuzsa

grafológus-írásszakértő

Címkék#grafológia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!