Sport

2016.04.14. 19:50

A győriek érkeznek

Székesfehérvár – A Fehérvár KC pénteken 18 órakor fogadja a győri ETO együttesét a negyeddöntő visszavágóján.

Horog László

Szerdán este, a Kisalföldön 32-20-ra győzött a momentán a világ legerősebb együttesének számító, deklaráltan BL győzelemre készülő ETO KC, amely április 15-én, pénteken 18 órakor Fehérváron vendégeskedik. A felek hétközi randevúja, a papírformának megfelelően magabiztos, hazai sikert hozott. Az első 10 percben jól tartotta magát a Fehérvár, nem tudott ellépni a vendéglátó, majd Ambros Martin időkérése után kiegyenesedett a világsztárok tömkelegét alkalmazó házigazda. A folytatásban nem volt kérdéses a meccs végkimenetele.

– Lehetett volna szorosabb is. Megvoltak a lehetőségeink, ha bátrabban vagyunk, és jobban figyelünk, 6-8 gólos vereséggel megúszhattuk volna. Ám azt tudomásul kell venni, nekünk nem a győrieket kell megverni, más nagyságrendet képviselnek. Bízom a pénteki, tisztes helytállásban. Aztán készülünk az 5-8. helyért vívandó meccsekre és a kupa elődöntőjére – közölte Deli Rita , az FKC mestere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!