Bugyi nélkül parádézott Katie Price

Bár állandóan azt ígérgeti, jó anyja akar lenni a gyermekeinek, a sztár egyre kínosabb helyzetekbe hozza magát.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor kiderült, hogy Katie Price válik Peter Andrétól, borítékolható volt, hogy a celebpár igyekszik majd a lehető leghangosabban és legbotrányosabban lezavarni a procedúrát.


Így is lett – azóta ugyanis nem telik el nap, hogy hol az exmodell, hol az exzenész ne szolgáltatna valami jó szaftos sztorit a szenzációra éhes olvasóknak.

Nemrég Price mami – mert ugye három gyermek édesanyja – botrányos ibizai tombolásával voltak tele az újságok. A népszerű nyaralóhelyen ugyanis a tekintélyes méretű szilikonkeblekkel megáldott sztár mindent bevetett annak érdekében, hogy a pasik szeme megakadjon rajta.

Gyakran jár bulizni

Válófélben lévő párja természetesen nem nézte tétlenül kikapós asszonykája ténykedését, és alkalomadtán meg is üzente neki, mint gondol a viselkedéséről.

Az azt követő újabb címlapon felesége sűrű bocsánatkérésekkel próbálta a maga malmára hajtani a vizet. Szentül ígérte, ezentúl igyekszik a lehető legvisszafogottabban, mondhatni jó anya módjára viselkedni.

Nos, hogy milyen szótárban nézett utána a visszafogottság definíciójának, nem tudni, mindenesetre a „bulizni lehetőleg miniszoknyában menjünk” kitétel valószínűleg nem szerepelt benne.

Haszontalan celebmacák

Nézegess képeket!

Elolvasom

Márpedig a harmincéves hölgyemény a lehető legrövidebb flitteres ruhácskát öltötte magára legutóbb, amikor Londonban mulatozni indult. Rettentően igyekezett, hogy ne keltsen feltűnést – bár narancssárgára szoláriumozott arca azért kellőképpen magára vonta a figyelmet –, és megússza botrány nélkül. Ám ez most sem sikerült.

Amikor ugyanis testőrét arra kérte, emelje fel, és így segítse az autójába, a nagy igyekezetben csak sikerült kivillantania combja közét, és az ott lapuló nagy semmit – a lesifotósok legőszintébb örömére.

No, nem baj, előbb-utóbb biztosan összejön a szolidság – csak egy fránya nadrágot kellene végre beszerezni.

Ezt is szeretjük