f1

2016.04.29. 09:44

Palmer szerint nem rajta van a nyomás, hanem a Renault-n

A brit versenyző nem aggódik a Szocsiban ismét szárnyra kapott pletykák miatt.

Kovács Noémi

Fotó: Renault Sport F1

Hetek óta téma a Forma-1-es paddockban, hogy a francia istálló nincs túlságosan megelégedve újonc versenyzőjük, Jolyon Palmer teljesítményével és a brit pilóta leváltásán gondolkodik. Míg Kevin Magnussen esetében már most sem zárják ki a jövőbeli szerződéshosszabbítást, a 2014-es GP2-s bajnok nem érezheti biztonságban magát.

Palmer a legutóbbi kínai versenyhétvégén az utolsó helyen szelte át a célvonalat, így arról kezdtek pletykálni a csapat háza táján, hogy az istálló vezetői Palmer menesztésében gondolkodnak és Esteban Oconnak biztosítanának inkább lehetőséget a továbbiakban.

„Nincs rajtam nyomás. A csapat egészén van egy enyhe nyomás, de a menedzsment tisztában van azzal a helyzettel, amiben jelenleg vagyunk. Amennyiben rólam van szó, egyértelmű, hogy újonc vagyok, de megteszünk mindent, amit csak tudunk. A szezon hosszú, én pedig biztos vagyok benne, hogy az autó sokkal versenyképesebb lesz és mi is jobb eredményeket tudunk majd elérni.” – kommentálta a pletykákat Palmer Szocsiban.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!