Haladás

2016.04.29. 19:22

Így látta a mérkőzést Mészöly Géza és Thomas Doll

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás-FTC bajnokit értékelte a két szakvezető.

haladas.hu

Mészöly Géza: - Jól, offenzíven kezdtük a meccset, megleptük ellenfelünket, amennyiben az első percben Németh Márió lövése bemegy, másként alakul a folytatás. A közönség és  a csapat még jobban tűzbe jött volna, óriási lökést jelentett volna a találat. Egyébként a bemelegítés során Németh mozgott a legjobban, remekül lőtt kapura, úgy gondoltam, ő lehet a nyerőemberünk. Később a kispadon éreztük, hogy gond lehet, nagyon jöttek befelé a szélekről a Fradi támadói - gólt is kaptunk. Sajnálom, hogy ezt a periódust nem sikerült átvészelnünk, hiszen kézben volt a meccs. Később aztán már Király Gábor három nagyot is védett. Ezzel a meccsel is rutinosabbak lettünk, örömteli, hogy az FTC ellen is megvolt a tartásunk. Köszönjük szurkolóink egész éves buzdítását, gratulálok játékosaimnak teljesítményükhöz. Miután korai lenne még leállni a munkával, még két hétig edzésben maradunk.

Thomas Doll: - A játékosok dolgát nagyban megnehezítette az időjárás, a meccs elején nagyon meleg volt, a végére hűvös lett. Amennyiben az utolsó passzaink sikerülnek, hamarabb eldönthettük volna a mérkőzést. Nem így tettünk, nem koncentráltunk eléggé, így az ellenfél végig érezte az esélyt az egyenlítésre. Azt szeretném, ha majd ismét sikerült bajnokságot nyernünk, az éremátadást Budapesten, a saját stadionunkban rendezzék. Kicsit olyan érzésünk volt, mintha a téli beleki edzőtáborban nyertünk volna egy tornát.  Noha itt is remek hangulatot teremtettek szurkolóink, rengeteg drukkerünk nem lehetett itt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!