Sport

2016.05.05. 11:16

Váltóban futottak

Tapolca - A Csermák József Rendezvénycsarnok szervezésében, a közelmúltban rendezték meg a VIII. Tapolca-Sümeg váltó futóversenyt.

Bényi Kálmán

A Testvérvárosok Világnapja alkalmából lebonyolított megmérettetésen általános iskolai, középiskolai és felnőtt 18 fős csapatok álltak rajthoz. A gárdák tagjainak egymást váltva kellett teljesíteniük a Fő tér-Arany János utca-Templom-domb-Batsányi János tér (Tópart)-Fő tér egy kilométeres útvonalat. Az így lefutott tizennyolc kilométer pontosan megegyezett a Tapolca-Sümeg közti távolsággal.

Májer Edit rendezvényszervezőtől megtudtuk, hogy külön díjazták, az általános és középiskolai csapatokat leány, fiú kategóriában és a felnőtt illetve vegyes csapatok I-III. helyezettjeit.

Eredmények. Általános iskolás lány váltó: 1. Bárdos Lajos Általános Iskola (Tapolca), 2. Ramassetter Vince Testnevelési Általános Iskola (Sümeg).

Fiú váltó: 1. Ramassetter, 2. Bárdos, 3. Nagyboldogasszony Római Katolikus Általános Iskola (Tapolca).

Középiskolás lány váltó: 1. Batsányi János Gimnázium (Tapolca), 2. Kisfaludy Sándor Gimnázium (Sümeg).

Fiú váltó: 1. Kisfaludy Sándor Gimnázium (Sümeg). 2.Batsányi János Gimnázium (Tapolca), 3. Széchenyi István Baptista Gimnázium és Szakképző Iskola (Tapolca).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!