Sport

2016.05.16. 10:54

Futsal: HVSE-Dunaferr rangadó

Címkék#futsal

Szombathely - Az NB I-es futsalbajnokság felsőházi rájátszásának 5. fordulójában a 3. Swietelsky-Haladás VSE a 2. Dunaújvárost fogadja kedden 18 órakor.

Tóth Gábor

A Dunaferr masszív csapat, az egész évben kiegyensúlyozottan teljesít, joggal pályázik a dobogóra. Csakhogy a Haladás is éremre hajt. Egy pont választja el egymástól a feleket. Két közvetlen rivális lép pályára a forduló rangadóján. Az alapszakaszban mindkét meccsen potyogtak a gólok: hazai pályán 8-6-ra nyert, Dunaújvárosban 7-8-ra kikapott a HVSE

- Egymást érik a kemény meccsek, ismét egy erős csapatot fogadunk - fogalmazott Lódi Tamás, a Swietelsky-Haladás VSE trénere. - A Dunaferr nem véletlenül áll a tabella második fokán, komoly terveket szövöget. A kerete bő, tele van minőségi, válogatott játékosokkal. Ellenfelünk gyorsan futsalozik, sok játékosa remekül egy-egyezik, fizikailag és taktikailag is rendben van a társaság. Nehéz csata vár ránk, de az ilyen mérkőzéseken lehet megmutatni, hogy mennyit ér egy csapat. Sajnos Gyurcsányira eltiltás miatt nem számíthatok, mindenki más bevethető. Kiélezett találkozóra számítok, de bízom benne, hogy itthon tartjuk a három pontot - ebben az esetben nagy lépét teszünk a dobogó felé.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!