Sport

2016.05.16. 12:19

A végsőkig küzdött az AVUS ificsapata

Az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület ifjúsági együttese az Eger és a Honvéd ellen vívott bajnokit.

Pum András

Ifjúsági Országos Bajnokság, alapszakasz, A-csoport

Domino AVUS-ZF Eger 5-10 (1-2, 1-2, 2-3, 1-3). - Szombathely, Fedett Uszoda, 25. forduló

Domino AVUS: Kovács B. - Hajmási 1, Ekler B. 1, Sági 1, Jenei 1, Juhász M. 1, Doma. Csere: Polcsik, Úr. Edző: Gortva Zoltán

- Az Eger a bajnokság egyik legjobb csapata, nagyon szervezetten, fegyelmezetten vízilabdáznak, látszik a csapaton edzőkollégám jó munkája - mondta Gortva Zoltán. - Büszke vagyok csapatomra, hogy kevés cserével, az utolsó negyedig szoros és nyílt mérkőzést vívott, helytállt az Eger ellen. Jól játszottunk, csak az utolsó negyedben tudták a vendégek megtörni ellenállásunkat. Amennyiben néhány helyzetet jobban befejezünk, még szorosabb is lehetett volna a végeredmény.

Domino AVUS- Racionet Honvéd 7-9 (2-3, 1-1, 3-3, 1-2). - Szombathely, Fedett Uszoda, 22. forduló

Domino AVUS: Kovács B. - Hajmási 3, Ekler B. 1, Sági 1, Jenei 2, Juhász M. 1, Doma. Csere: Polcsik, Úr. Edző: Gortva Zoltán

- A Honvéd elleni meccsünk is jól sikerült, a befejezéssel itt is akadtak gondok - jelezte Gortva Zoltán. - Az utolsó negyed utolsó két percében kaptak egy jogtalan kiállítást, amit riválisunk gólra váltott - ezzel el is dőlt a meccs. Nagyon büszke vagyok a fiúkra, hogy szinte csere nélkül is, minden meccsen az utolsó pillanatig küzdenek, száz százalékot nyújtanak.

A bajnokság állása:1. KSI 63 2. UVSE 58, 3. ZF Eger 55, ... 9. Domino AVUS 23 pont.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!