Sport

2016.05.16. 17:35

Döntetlent játszott a DPASE - A szünet után fordítottak az újvárosiak, de a végén csak egy pontot szereztek

Dunaújvárosv- A Merkantil Bank Liga NB II huszonhetedik fordulójában szombaton este a több volt dunaújvárosi játékossal felálló FC Ajka gárdáját fogadta a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gallai Péter

Dunaújváros PASE - FC Ajka 2-2 (0-1)

Dunaújváros Stadion, 200 néző. Vezette: Oláh Gábor (Farkas B., Kiss B.).

Dunaújváros PASE: Dániel - Tamaskó, Koval, Lorentz, Huszárik - Kereszturi (Abért a 46. p.), Vajda D. - Kercsó B. (Rosta a 72. p.), Kozma M. (Szellák S. a 46. p.), Keglovics - Tóth T. Vezetőedző: Dobos Barna.

FC Ajka: Gőcze - Pál D., Jagodics B., Pákai, Zámbó - Stieber, Petneházi M., Horváth A. (Szőllősi a 87. p.), Czár R. - Kollega (Sowunmi T. a 62. p.), Lattenstein (Sóron a 74. p.). Vezetőedző: Lengyel Ferenc.

Huszárik (8) és Kercsó között a két gólt szerző ajkai Czár Richárd. Fotó: Zs. E.

A mérkőzés elején a vendégek játszottak mezőnyfölényben. A tizenharmadik percben egy bal oldali beadást Czár értékesített (0-1). Az ötvenedik percben Vajda szabadrúgását követően a jó ütemben érkező Lorentz fejelt az ajkai kapuba (1-1). Két perccel később már az újvárosiaknál volt az előny. Egy sarokrúgást követően Koval fejelt a hálóba. A hetvenhatodik percben Czár egy pontos lövéssel állította be a végeredményt (2-2).

Dobos Barna: - Egy jobb képességű, fizikailag erősebb csapat ellen tudtunk pontot szerezni. A második félidőben még az is benne volt, hogy megnyerjük a meccset.

Lengyel Ferenc: - Öngyilkos játékot mutattunk be a második félidőben. Egyébként úgy gondolom, hogy ezen az összecsapáson is bebizonyítottuk, hogy tudtunk előrelépni.

A forduló további eredményei: Vác FC - Soroksár 0-4, Zalaegerszegi TE - Szeged-2011 1-1, BFC Siófok - Budaörs 1-2, Mezőkövesd - Szigetszentmiklós 2-0, Szolnoki MÁV FC - FC Csákvár 0-1, Soproni VSE - Gyirmót FC Győr 1-3, Balmazújváros - Kisvárda 4-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!