Sport

2016.05.17. 15:58

A Tökös Tekések nyertek

Bucsu - Az ötödik alkalommal megrendezett Varga-Bulcsú amatőr körzeti tekebajnokságot negyedszer nyerték meg veretlenül a felsőcsatári Tökös Tekések.

Horváth Erika

A tavaszi-őszi rendszerű bajnokságban hét csapat vívott oda-visszavágós körmérkőzést. A találkozókon a négyfős gárdákban 60 vegyes gurítást teljesítettek a résztvevők. A 42 mérkőzés során összesen összesen 42-en szerepeltek - köztük öt hölgy is. Az első helyet - immár negyedszer - a felsőcsatári Tökös Tekések (Biróczki Zoltán, Guzmics Bence, Kállai Ákos, Kállai Csaba, Sej Róbert) 24 ponttal szerezte meg. A második hely a 16 pontos bucsui No Name-é (Ambrus Ervin, Grastyán Lajos, Hujber Gergely, Hujber László, Simon Edina) lett, míg a harmadik helyen a szintén bucsui Sör Bt. (Csontos Gábor, Horváth Gergely, Horváth Jenő, Horváth Márk, ifj. Horváth Miklós, Horváth Miklós, Kossuth Lajos, Liszt László, Varga Gábor) zárt 15 ponttal.

A kupacsúcsot is jelentő legjobb egyéni eredmény, 285 fa Kállai Csaba nevéhez fűződik. Az év során a legtöbb fát - 2802-t - Sej Róbert ütötte.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!