Foci

2016.05.17. 16:59

Bognár György Felcsúton folytatja

Felcsút – Az NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvár szakmai igazgatói posztját cseréli el az ugyancsak másodosztályú Puskás Akadémia FC irányításáért Bognár György.

Ferencz Balázs

Bognár György a felkészülés kezdetétől lesz az élvonaltól most búcsúzó Puskás Akadémia FC szakmai felelőse. „ Vissza kell jutni a csapattal az élvonalba. A feltételek adottak Felcsúton ahhoz, hogy ezt a feladatot abszolváljuk, a keret pár fiatal magyar játékossal kiegészítve és egy kevés kozmetikázással azt gondolom, hogy alkalmas a feljutásra – mondta Bognár György a puskasakademia.hu-nak.

– A Csákvárral még három mérkőzésünk hátravan a szezonból, értelemszerűen korrektül és tisztességesen befejezem a munkámat ott. Mivel a felelősség az enyém lesz, ezért én határozom meg a jövőben a szakmai munkát. Ebbe beletartozik a játékos igazolás, a napi munka és a meccsek is. Nem lesz könnyű a dolgunk, hiszen 4-5 csapat is arra fog pályázni, hogy visszajusson az NB I-be, de reális célnak tartom a feljutást már az első évben.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!