Hírek

2016.05.17. 16:58

Maratoni fogadóóra - Hende Csaba igyekszik segíteni, ahol tud

Szombathely - Az ŐrvidékHázban tartotta fogadóóráját dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője, aki a maratoni hosszúságú program után nyilatkozott lapunknak.

Cseszkó Tamás

Rozsenich Bence és Hende Csaba: 32-en regisztráltak aznapra. Fotó: Ohr Tibor

- 32 sorszámot osztottak ki a munkatársaim, reggel óta itt vagyunk. Fontosnak tartom, hogy rendszeresen találkozzam az emberekkel, hiszen nekem őket kell képviselnem az Országgyűlésben - mondta dr. Hende Csaba, hozzátéve, hogy ahol csak tud, igyekszik segíteni. - Nálam járt például Samu Nikoletta és Tóth Attila, a Savaria Speedskating Team képviseletében. Ők azt javasolták, hogy a sportliget rekonstrukciós programba kerüljön be egy gyorsgörkorcsolya pálya építése. Konzultáltam a projektért felelős Illés Károly alpolgármesterrel, aki tudott a feladatról, jelenleg a forrásokat keressük. Volt, aki azt nehezményezte, hogy kevesebb halat telepítenek a Csónakázó-tóba, míg egy úr a Külső Pozsonyi út járdáinak rossz minőségére hívta fel a figyelmet. Többen érkeztek devizahitellel és CSOK-kal kapcsolatos kérdésekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!