Sport

2016.05.18. 17:35

Egyéni rekordok a bajnokságon - Két klub képviselte a megyei színeket

Megyei körkép - Két megyei érmet hozott az úszók országos vidékbajnoksága, melyen balatonalmádi és ajkai versenyző állhatott dobogóra.

Heffler Péter

Az elmúlt hétvégén rendezték az úszók országos vidékbajnokságát, melyen megyénk két klubja is szerepelt. Az ajkai Rája '94 Úszóklubot öt, míg a balatonalmádi Vidra SE-t egy versenyző képviselte a kecskeméti megmérettetésen. Utóbbiból Csíki Lilian idősebbek között versenyezve verekedte fel magát a dobogó második fokára, ráadásul Kenyeres Tibor tanítványa tette mindezt úgy, hogy a végén csupán három tizedmásodpercen múlt, hogy megszerezze az országos vidékbajnoki címet.

Nyőgér Rebeka, Újvári Dorina és Szücs Enikő is egyéni csúcsokkal zárt a Kecskeméten megrendezett vidékbajnokságon (Fotó: Heffler Péter)

Az ajkaiktól a már Győrben készülő Kun-Szabó Fanni lett egyéni legjobb időeredményével szintén második (800 méter gyors), de Bujna Lilla a klub versenyzőivel is rendkívül elégedett volt a versenyt követően. - Nyőgér Rebeka, Szücs Enikő, Újvári Dorina és Palkovics Máté is nagyon szépen javítgattak az egyéni csúcsaikon, és erejükön felül teljesítve a középmezőnyben végeztek, ami egy országos bajnokságon számukra igen szép eredménynek számít - árulta el a Rája '94 Úszóklub vezetőedzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!