Celldömölk

2016.05.24. 18:50

Tücsök és Republic

Celldömölk - A városi gyereknapot az önkormányzat szervezi, május 28-án (szombat) 9-től 12 óráig a Szentháromság téren. Délután az egyesületi ünneplés kezdődik.

Ölbei Lívia

Az előrejelzések szerint jó idő várható, de ha mégse, a gyereknapi programok nagy része beköltözhet a KMKK-ba. De maradjunk inkább a téren, ahol lesz kocsikázás pónivontatással, lehet társasjátékozni, bábszínházat nézni (a Tücsök Bábcsoport 9.30-kor kezd), várban ugrálni, mesekuckóba behúzódni, énekelni, virágnak öltözve fotózkodni. Szombaton délután 4 órától a Cselekvő Összefogással Celldömölkért Egyesület kezdi meg az ünneplést a KMKK előtti Dr. Géfin téren: kirakodóvásárral, játszóházzal. Este pedig a felnőttek is megkapják a maguk programját: a CsÖCE 10. születésnapja alkalmával a téren a Republic együttes ad koncertet. Az előzenekar a Zoom, amely 19.30-kor lép színpadra, félórás bemelegítés után veszi át a terepet a sztárvendég. A Republic-koncert után születésnapi tűzijátékkal ér véget az egyesületi ünneplés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!