Sport

2016.05.25. 16:05

Érmek a Kiskun Kupáról - A dunaújvárosi fiatal birkózók két korosztályban versenyeztek

A Dunaferr SE utánpótlás-korú birkózói két korosztályban szerepeltek a múlt héten Kiskunfélegyházán. A dunaújvárosiak több éremmel tértek haza a Kiskun Kupáról.

A Dunaferr csapata. Hátsó sor balról jobbra: Virág Tamás, Barkóczi Soma, Szabó Róbert (edző), Grabecz Bence, Gajzer Bálint Elöl: Nagy Máté, Kiss Máté, Góczán Barnabás, Ruzicska Milán

Harminc csapat kétszáztizennyolc birkózója lépett szőnyegre a dobogós helyezésekért, köztük három romániai csapattal. A 2005-06-os korcsoportban öt dunaújvárosi versenyzőért izgulhattunk. 29 kilogrammban Góczán Barnabás ugyan jelentősen könnyebb volt ellenfeleinél, ügyes birkózásával az ötödik lett. A 32 kilós Gajzer Bálint öt mérkőzéséből négyet megnyert, így bronzérmet hozhatott haza, csak úgy, mint a 42 kilós Grabecz Bence. Ezüstérem jutott a 65 kilogrammban versenyző Barkóczi Somának. Nagy csatákat vívott, de végül helyezés nélkül zárt Virág Tamás a 38 kilósok között. Kiss Máté, Nagy Máté és Ruzicska Milán a 2007-08-as születésűek között lépett szőnyegre, életük első versenyéről mindhárman bronzéremmet szereztek.

Szabó Róbert edző Gajzer Bálint teljesítményével volt leginkább elégedett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!