Gazdaság

2016.05.26. 15:25

Ilyen formájú logózott pendrive-okat még biztos nem látott! (x)

Az egyedi pendrive iránt egyre többen érdeklődnek, hiszen a hagyományos céges ajándékoknál sokkal több lehetőséget rejt magában, s ma már elérhető áron megrendelhető. Ha a pendrive-okra gondolunk, akkor a hagyományos megjelenéssel bíró darabok jutnak eszünkbe elsőként, melyek ugyan hasznosak, de semmi izgalmasat nem kínálnak külsejüket illetően. Az egyediségben rejlő erőt pedig mindenképpen érdemes kihasználni, hiszen ezzel olyan pluszt adhatunk vásárlóinknak, ügyfeleinknek, amely a céges image építésére is kiválóan alkalmas.

A logózott pendrive az egyedipendrive.hu tapasztalatai szerint is minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend, és sokan kifejezetten a tevékenységi körükre jellemző formai megjelenést választanak az adathordozónak.

Autóktól a fogyasztási cikkekig

A szállítmányozás területén tevékenykedik? Utazási irodát működtet? A különféle járgányok remekül passzolnak a cég tevékenységi köréhez, s ezek a választott egyedi pendrive kapcsán is visszaköszönhetnek. Mindegy, hogy milyen fogyasztási cikket szeretne értékesíteni, vagy mely piaci szegmensben van jelen termékével, az egyedi kialakítással, méretben, színben, formailag is megfelelő pendrive-ok remek választásnak bizonyulnak céges ajándék gyanánt.

Megrendelés kapcsán azzal érdemes tisztában lennie, hogy a gyártás apropóján általában minimális rendelési mennyiséggel kell számolni. Ennek azonban nagy előnye, hogy így megfizethető áron lehet hozzájutni a teljesen egyéni elképzelések alapján megalkotott adathordozókhoz.

Praktikus segítség a mindennapokban

Céges ajándék választása során nagyon fontos, hogy olyan darab mellett tegye le a voksot, amely valóban hasznosnak is bizonyul. Kevés praktikusabb dolgot lehet elképzelni mai internet és számítógép uralta világunkban, mint a pendrive, melyre otthon, a munkahelyen, sőt, akár az autóban is nagy szükség lehet. A logózott, egyedi pendrive ilyen módon garantáltan beváltja a hozzá fűzött marketing reményeket, és minden valószínűség szerint hosszú évekig használatban lesz majd.

Reklám a reklámban

A reklámajándékok kapcsán nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy segítségükkel kiválóan építhető a céges image. Ehhez természetesen arra is szükség van, hogy sikerüljön megtalálni a megjelenés, praktikusság és ár szempontjából is ideális típust. Az egyedi pendrive nem csak a különlegesség erejét hordozza magában, s ezáltal a cégről alkotott kép is pozitívabb lesz, de plusz reklámozási lehetőséget is kínál. Mire gondolunk pontosan?

Nem csak a logózott, formájában is a céges image-hez igazodó megjelenésről van szó, hanem adathordozó lévén a rajta elhelyezhető reklámanyagokról is. Feltölthető a pendrive-ra a céget bemutató anyag, mely akár letörölhetetlen formában szolgálhatja a marketing célok megvalósítását.

Egyedi desing praktikummal társítva

A mindennapokban kétségkívül hasznos egyedi pendrive nem csak anyagát, de formáját illetően is rendkívül izgalmas lehet. A műanyag, fém, és bőr mellett fából vagy üvegkristályból is történhet a gyártás. A kínálatban természetesen azok is megtalálják a számításukat, akik a klasszikus forma mellett szeretnének dönteni, de egészen különleges, humoros, vagy éppen exkluzív megjelenéssel bíró fajták is előrendelhetőek.

A céges image építésének kiváló eszköze lehet a logózható, formájában is személyre szabható adathordozó, mely magas minőségének köszönhetően hosszú évekig szolgálhatja a megajándékozott kényelmét.

Akár rendezvények zárásaként is remek döntés az egyedi pendrive, hiszen nem csak maradandó eszközről van szó, de ugyanakkor a rendezvény anyagai is elhelyezhetőek rajta.  Nem véletlen bizonyul az egyedi pendrive napjainkban az egyik legnépszerűbb céges ajándéknak.

Forrás: http://www.egyedipendrive.hu/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!