Pápa

2016.05.26. 20:15

Látványos focival búcsúznának - Szabó Zoltán a Pápai Perutz FC húzóembere volt a tavaszi szezonban

Pápa - Az eredményeink önmagukért beszélnek, hiszen egy-egy döntetlen és vereség mellett minden mérkőzésünket megnyertük tavasszal - fogalmazott a Naplónak nyilatkozva Szabó Zoltán, a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Pápai Perutz FC középpályása.

Polgár Tibor

Mint mondta, elégedett a csapatával. - Sok új játékos érkezett hozzánk és idő kell ahhoz, hogy igazi csapattá érjünk. Úgy gondolom, tavasszal jó teljesítményt nyújtottunk. Saját magammal nem vagyok teljesen elégedett, lőhettem volna sokkal több gólt is. Idén leszek harmincöt éves, azért is jöttem vissza Pápára, hogy rutinommal és tapasztalatommal segítsem az együttest. Az volt a célunk, hogy a csapatnak kialakuljon egy erős gerince, és erre építve a következő szezonban meg tudjuk nyerni a bajnokságot - árulta el Szabó Zoltán, aki tavasszal a Perutz FC húzóembere volt.

A Perutz FC-t szombaton utoljára láthatja hazai pályán a közönség a 2015-2016-os bajnokságban
Fotó: Penovác Károly

A középpályás pontosan tíz évvel ezelőtt, 2006-ban igazolt a Lombard Pápához, amely akkor az élvonalban szerepelt. 2008-ban Ceglédre szerződött, majd egy év múlva Ausztriában folytatta a futballt. - A külföldi vendégjáték után egy év erejéig ismét visszatértem a Lombardhoz, majd Pápáról ismét Ausztriába vezetett az utam, ahol három évig fociztam. A Perutz előtt pedig fél évig Csornán játszottam a harmadosztályban - tekintett vissza pályafutásának előző tíz évére a 34 esztendős labdarúgó.

A Perutz FC május 28-án, szombaton szerepel utoljára hazai pályán a 2015-2016-os bajnokságban. A meccs 19 órakor kezdődik, a pápaiak ellenfele a Tapolca lesz. - Remélem, sokan kijönnek a Perutz Stadionba, mi pedig látványos focival örvendeztetjük meg szurkolóinkat. Ha a helyzeteinknek legalább a 20 százalékát értékesítenénk, akkor sokkal több gólt lőhetnénk. Hazai közönségünknek amúgy is adósak vagyunk egy nagyarányú győzelemmel. Ezt most megpróbáljuk pótolni - jegyezte meg Szabó Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!