f1

2016.05.28. 08:30

Sainz: Készen állok a Red Bullra

A spanyol versenyző kijelentette, hogy készen áll követni Max Verstappent a Red Bullba.

Kovács Noémi

Fotó: Lars Baron/Getty Images/Red Bull Content Pool

Bár a Toro Rossonál mindkét versenyző mély benyomást tett eredményeivel a faenzai istálló valamint a Red Bull vezetőségére, amikor a helyzet megérett rá, csak Max Verstappennek biztosítottak lehetőséget az anyacsapatnál való debütálásra. Ennek ellenére Sainz állítja: ő is készen áll az előléptetésre.

"Meggyőződésem, hogy készen állok rá. A Red Bull miatt vagyok itt, bármikor lenne szükségük arra, hogy csatlakozzak a top csapathoz. Mindig ugyanazt mondom, hogy számomra ez nem jelent problémát, készen állok. A teljesítményem jó volt a Spanyol Nagydíjon, de ugyanez volt a helyzet az összes többi versenyen is. Semmi furcsa nem történt velem és végül erős eredményt tudtam elérni." - kezdte a spanyol pilóta.

"De őszintén, semmit sem csináltam másként, mint a többi versenyen, inkább csak több volt a szerencsém. Úgyhogy ennek az eredménynek nagyon örültem, nagyon elégedett voltam vele és remélem, hogy ez egy új szezonkezdet lesz számomra, mintha a nulláról indulnék, és mostantól megtartjuk a pontszerző formánkat." - fűzte hozzá Sainz, aki a szezon eddigi részében 12 pontot szerzett a Toro Rosso számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!