Sport

2016.05.30. 17:10

Győzött a Tökös Lecsó - Közel száz labdarúgó lépett pályára a szombati játéknapon

Dunaújváros - Szombaton az Alsó Duna-parton már negyedik alkalommal rendezték meg a Parázs Kupa elnevezésű kispályás amatőr labdarúgó tornát.

Gróf András

A nyolc csapatot szervezők két négyes csoportba osztották, ahol körmérkőzéses rendszerben döntöttek a helyezésekről. A legjobb négy közé a csoportok első két helyezettje jutott, majd a keresztjátékot követően jöttek a helyosztók. A bronzmeccsen a Mákos Leves együttese 3-1-re verte Sültkagyló csapatát. A fináléban a Tökös Lecsó gárdája 3-0-ra diadalmaskodott a Roston Sült Guppi legénysége felett.

A IV. Parázs Kupa végeredménye:

1. Tökös Lecsó, 2. Roston Sült Guppi, 3. Mákos Leves, 4. Sültkagyló.

A különdíjasok névsora: Kuti András (Tökös Lecsó) legjobb játékos, Papp Norbert (Tökös Lecsó) legjobb kapus, Kiss Norbert (Mákos Leves) gólkirály.

A Tökös Lecsó nyerte a kupát. Jobb szélen kuti András a torna legjobb játékosa. Fotó: DLSZ

Az eredményhírdetést követően Kalácska András, a főszervező Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség elnöke értékelte az eseményt.

- Nagyon jó volt látni, hogy a fiatalok és idősebb korosztály is a sportolásra áldozza a szabadidejét, és megméretteti magát egy ilyen kupán. Fontosnak tartom, hogy a szövetség és a város közötti kapcsolat jó legyen, hiszen kiegészítjük egymást. Ez látható a dunaújvárosi nagyrendezvényeken, ahol mindig megtalálhatóak a sportolási lehetőségek is. A héten ez már a második rendezvényünk volt, hiszen csütörtökön a Római Városrészi Óvodai Napon szerveztünk mini kupát a kisgyerekeknek. Természetesen a mai torna is elérte célját, hiszen közel száz sportoló vett részt rajta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!