Civil

2016.06.01. 10:48

Pólót is készítettek maguknak a meszleni gyerekek

Meszlen - A hétvége mindenhol a legkisebbekről szólt. Nem volt ez másképp Meszlenben sem, ahol rengeteg vidám program várta a gyermekeket.

Civil Tudósítónktól

Egész délelőtt sürgés-forgás volt az önkormányzati épület udvarán. Rengeteg lufit fújtak fel a falubeliek, díszítettek, és készült a finom gulyás is.

A délutánt a Szamóca Színház előadása nyitotta meg. A nézőtérről tágra nyitott szemecskék figyelték Kozma Judit és Fazekas Gábor elbűvölő darabját. Csiperke és Csuporka fergeteges jókedvet hoztak magukkal a színpadra. A „Csipi Csupi" darab több mesét is felelevenített a gyerekek nagy örömére. Az előadást nagy taps zárta. Ezután következtek a szabadtéri játékok.

Az apróbbaknak játszószőnyeget terítettek ki a felnőttek, rengeteg játékkal. A nagyobbak kedvükre választhattak a különböző sporteszközök közül. Volt hulahopp-karika, focilabda, tollasütő, kézi- és röplabda, lengő teke, dobáló, biliárdasztal, csocsó. Minden gyermek elkészíthette saját ízlése és stílusa szerint pólóját. A textilfesték újdonság volt mindenki számára, de a végén nagyon kreatív alkotások születtek.


Minden gyermek gazdagabb lett egy arcfestéssel, csillámtetoválással és a különböző formájú lufiállatok, lufivirágok vagy éppen -kardok között is választhattak.

A vetélkedők csapatokban és egyéniben is zajlottak, még a felnőttek is kedvet kaptak hozzá. A gyermekek élvezték a különböző akadályversenyeket, a lufiszurkálást, a gumicukorevést, a horgászatot, a lisztbe rejtett érmék megkeresését és még sorolhatnám... A részvételért mindenki kapott ajándékot.

A sok játékban mindenki megéhezett, a kicsiket és a szülőket ínycsiklandozó gulyás és az anyukák által sütött, finomabbnál finomabb palacsinták várták.

Szöveg és fotó: Balázs Anikó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!