Sport

2016.06.06. 11:04

Seregélyes: kempo kupa, gyerekeknek

Seregélyes – A Sárosdi Kempo SE ötödik alkalommal rendezte meg a Seregélyes Kupa versenyeit, melynek fényét emelte, hogy jelen volt azon soke Harnos Imre, a zen bu kan kempo harcművészeti stílus alapítója.

V. Varga József

A Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség országos viadalán a 12 év alatti gyerek korosztály indulhatott, Seregélyesen 26 klub 180 indulója lépett pástra, és mérette meg magát a technikai és küzdelmi számokban egyaránt.

A sárosdi Veres Dávid és Koncz Emese (középen a két szőke ifjú) a kupa legeredményesebb versenyzői címét is elnyerte (Fotó: Sárosdi Kempo SE)

Az érmek mellett a négy korosztály legeredményesebb fiú és lány versenyzőjét külön is díjazták. 1. korosztály: Farkas Ádám és Lóránt Dalma (mindketten Székesfehérvári Kempo SE), illetve Németh Ferenc (Kamion Kempo SE). 2. korosztály: Keresztes Olivér és Varga Imola (mindketten Csákvári Kempo SE). 3. korosztály: Pap Sámuel (Kismészáros Kempo SE) és Reichert Jázmin (Székesfehérvári Kempo SE). 4. korosztály: Veres Dávid és Koncz Emese (mindketten Sárosdi Kempo SE). Dávid és Emese a korosztály nélküli legeredményesebb fiú és lány versenyzője címét is elnyerte.

A Sárosdi Kempo SE sárosdi, szabadegyházi, seregélyesi, nagylóki és abai gyerekklubjaiból a huszonnégy induló 23 arany-, 21 ezüst- és 16 bronzérmet szerzett – tudtuk meg Koncz Gábor edzőtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!