f1

2016.06.06. 12:04

Button nem reagál a Williamses pletykákra

Ha menne is, Felipe Massa helyére feltehetőleg

Vámosi Péter

Fotó: McLaren

A brazil pilótát különösebben nem hatja meg, hogy olyan pletykák terjednek, mely szerint jövőre a Williams lecserélné őt Jenson Buttonra. A 36 éves brit pilóta még 2000-ben, gyakorlatilag tinédzserként debütált a grove-i istállónál, és arra a felvetésre, hogy a karrierét itt is fejezhetné be. a McLaren-Honda jelenlegi pilótája rövid választ adott a Speed Weeknek: "Még a a Kanadai Nagydíjra se gondoltam nagyon, nem hogy a jövő évre."

Massa 35 éves, őt a pletykák a Renaultnál emlegetik, de őt sem zavarja különösebben a Button pletyka: "Ismerjük a Forma-1-es híreszteléseket, és kicsit sem vagyok megijedve semmitől sem. Jó lenne maradni egy olyan csapatnál, ahol látható hogy jó az a munka amit végzel, és hogy van jövőd. Készen állok bármire." - mondta a brazil a brit Express napilapnak.

Ugyanakkor körvonalazódni látszik az, hogy a McLaren menesztené Buttont Stoffel Vandoorne kedvéért, de Eric Bouiller mindezt tagadja: "Nem, egyelőre nem tárgyalunk semmilyen pilótával sem. Ez még túl korai lenne, zavart okozna a csapatban." - mondta a csapat irányítója a Speed Weeknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!