f1

2016.06.04. 14:49

Massa továbbra is céltudatos

Felipe Massa megerősítette azt a kijelentést miszerint, még mindig céltudatosan versenyzik az F1-ben a Williams csapatánál, akiknél szerződése a 2016-os szezon végén jár le.

Kmett Fanni

Fotó: Glenn Dunbar/Williams

Felipe Massa, aki 2002-ben debütált az F1-ben, 2014-ben csapatot váltott és a Ferraritól a Williams-hez igazolt, ahol segítségével sikerült visszahozni a csapatot e legjobbak közé. Ha Felipe bejelenti maradását a Williamsnél vagy azt, hogy más csapathoz szándékozik menni, akkor következő szezonban 15. évét fogja elkezdeni az F1-ben.

„Még mindig céltudatos és boldog vagyok, hiszen azt csinálhatom amit szeretek.” - mondta Massa a GPUpdate.net-nek. „Remélem, hogy fogok tudni versenyezni, de kicsit több időre van szükség ahhoz, hogy kitisztuljon, mi is a helyzet. Természetesen nagyon várom, hogy egy jó csapatnál dolgozhassak. Ha erre nem lesz lehetőségem, kétszer is át kell gondoljam a dolgokat. De remélem, hogy maradhatok versenyezni, mert itt jól érzem magam.”

„Nem vesztegetem az időmet arra, hogy azon gondolkodjak, mi fog történni következő szezonban.”

Massa véleményét Romain Grojeanról is kikérték, aki feltehetőleg a NASCAR-ban is fog versenyezni, a csapat tulajdonos Gene Haas kettős érdekei miatt. Massa elárulta mi az ami érdekli őt az F1-en kívül.

„Nem igazán tudom elképzelni magam NASCAR-ban, de talán más kategóriában pl. WEC, DTM vagy Formula E. Nem tudhatjuk, majd meglátjuk."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!