Sport

2016.06.06. 16:01

Kedden kap ellenfelet az NB III-ért a Hévíz SK

Hévíz - Fontos nap a keddi a Hévíz SK labdarúgói számára, hiszen az MLSZ-ben 10 órakor sorsolják ki a megyei bajnokok között az NB III-as osztályozókat.

Kerkai Attila

Szombaton viszont ünnepelt a Hévíz SK csapata, hiszen ekkor kapták meg arany-érmeiket a városházán a megyei bajnokságot nyert labdarúgók. A Lendvai Miklós vezetőedző által irányított együttest Papp Gábor, Hévíz polgármestere köszöntötte, aki úgy fogalmazott: igazi férfi munka volt ez a siker, hiszen a bajnokság nagyon szorosan alakult. Ám azt is elmondta, a szezon nem ért véget, s ahogy a város első embere fogalmazott: nagyon szeretnék a harmadosztályú szereplés kiharcolását, ehhez erőt és kitartást kívánt a labdarúgóknak.

Balról Rácz István csapatkapitány és Karakai András kezében a győzelemért járó kupa, mögöttük a díjátadó Józsi György. Fotós: Szekeres Péter

Józsi György, az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának első embere is méltatta a hévízi csapat munkáját, Bencsik Péter, Hévíz SK elnöke is köszöntötte a csapatot, Damina László, a labdarúgó szakosztály-vezetője pedig tételesen is visszaemlékezett a nemrég véget ért bajnokságra.

Az, hogy kivel kell megmérkőznie a Hévíznek az NB III-ért, csak kedden délelőtt derül ki. Sőt az is, hogy egyáltalán kell-e játszania, ami annak is a függvénye, hány megyei bajnok kért NB III-as licencet. A sorsolásnál ugyanis csak annyi csapatot párosítanak össze, amennyi szükséges ahhoz, hogy kijöjjön a 10 feljutó. A két osztályozó mérkőzés időpontja június 11. és 18. lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!