Hírek

2016.06.06. 19:03

Bohócnak öltözött tanerő - Idén ismét bemutatkozhattak Vasvár tehetséges iskolásai

Vasvár - Június első vasárnapján rendeztek gyermeknapot: szezont nyitott a strand, és színpadi produkciókkal készültek a gyerekek.

Pogács Mónika

Több százan voltak kíváncsiak a gyermekek produkcióira a vasvári fürdő területén felállított színpadon, és az időjárás is velük volt: ragyogó napsütésben zajlott a programok nagy része. A már 11. juniálist az önkormányzat finanszírozta, a Kardos László Általános Iskola pedagógusai a színpadi produkciókkal járultak hozzá a nap sikeréhez. A Kis tehetségek alcímet adták a rendezvénynek, mert bemutatkoztak a színjátszók, a kötélugrók, a táncosok.

- Nagyon sok tehetséges gyermekünk van - részletezte a nap koncepcióját Sejberné Szabó Mariann, az iskola igazgatója. A színpadon látnivalóból és talentumból tényleg volt bőven: tűzrőlpattant színjátszók, géppuskalábú ugrókötelesek, valamint egy cirkuszi „világszám" is a műsor része volt. Utóbbinál az iskola egyik osztálya, élén osztályfőnökükkel, Frigyné Kiss Évával, piros szivacsorrot, bohócruhát öltött, és komédiázott együtt a közönség és - láthatóan - a maguk örömére.

Aki megéhezett, az palacsintát és lángost kaphatott a szülők jóvoltából. A gyermekek ajándéka ezen a napon az ingyenes fürdőzés volt - ez is a hagyományhoz tartozik. A program egyben vasvári Szentkútfürdő szezonnyitója is volt, amely mostantól szeptember elejéig tart nyitva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!