Vasi bulvár

2016.06.06. 19:35

Facebook-figyelő

Mi történt a vasi celebekkel? A közösségi oldalakról ezt is megtudhatjuk.

Vadas Krisztina

Róka ül a fűben

AHH! Majd elolvadunk ettől a cuki rókabébitől. Szabó Endre elkapta a tökéletes pillanatot.

A rekord részesei

GUINNESS Lendvai Ferenc szombathelyi tanácsnok a Vasivíz Zrt. csapatával vett részt a Szombathelyen zajló rekordkísérletben: tíz napon, azaz 240 órán keresztül megállás nélkül újraélesztenek.

Hogy jutott fel oda?

WOW A szombathelyi streetworkout-csapat, az Olad Crew már a város számos pontján megmutatta, mit jelent az a sport, amit űznek. Most épp az emlékmű számjegyeire csimpaszkodott fel Csabi.

Megnevettették a gyermekeket

BOLDOGSÁG A Weöres Sándor Színház színészei is közreműködtek a PontMás Alapítvány által szervezett gyermeknapon, amelyet kifejezetten autizmussal élő apróságoknak szerveztek. A színészek énekeltek a gyerekeknek/gyerekekkel, és mesejátékokat is játszottak nekik.

Gyerekekkel zenéltek

CUKISÁG A Szombathelyről indult Zaporozsec zenekar töltötte fel közösségi oldalára ezt az aranyos montázst. A képhez fűzött leírásból kideül, hogy egy ovis csoportot láttak vendégül: „Zenéltek, énekeltek nekünk, majd szeptembertől írni, olvasni tanulnak! Sok szerencsét kismanók! :)"

Ők is csinálták a fesztivált

REFLEKTOR A celldömölki Soltis Lajos Színház gyermekstúdiójának tagjai is részt vettek a Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Fesztiválon. A programot Debrecenben, a Csokonai Színházban tartották, ahol a celliek ötödikként léptek a színpadra.

Hegymászásra fel!

HŰHA Kocsis Korinna jákfai szépség valójában nem indul el meghódítani a világ legmagasabb pontjait, mindössze nem hagyhatta ki, hogy felpróbálja azt a ruhát és csizmát, amelyben Neszmélyi Emil megmászta a Mount Everestet.

Látogatás a fertőrákosi kőfejtőben

KIRUCCANÁS A Herényiek Háza nyugdíjasköre kirándult egyet a hétvégén. Jártak Fertőrákoson, a Fertő-tónál, Nagycenken és Fertődön is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!