f1

2016.06.06. 17:49

Montoya indulna a legendás bathursti 1000 km-es versenyen

A kolumbiai indulna Mount Panorama festői környezetében

Vámosi Péter

Fotó: Mike Harding/Indy Car

Az Indycar sztárja 2014-ben váltott vissza a nyitott autós versenyzésre, miután hét évet eltöltött a NASCAR-ban, és azt állítja most, ha egyszer újra kemény tetővel a feje felett kellene versenyeznie, szívesen indulna a legendás Ausztrál versenyen.

Ez minden bizonnyal azt jelenti, hogy láthatjuk hamarosan a kolumbiait a Bathurst 1000-en, és maradhatna a Penske-vel is, mert érdekli a csapatot egy ilyen lehetőség. Nem is ez az első alkalom, hogy ez a lehetőség szóra jött, már tavaly is felmerült, hogy csapattársával Will Powerrel közel jártak ahhoz, hogy szabadkártyásként elinduljanak a legendás versenyen. Montoya most újra megerősítette, hogy ezt is ki akarja pipálni a listájáról, mely arról szól, hogy hol akar még indulni: "Ha a jövőben bármi olyasmivel versenyzek, aminek teteje is van, elég esélyes, hogy az Ausztráliában lesz, nem pedig itt Amerikában. Szeretnék indulni a Bathurston, ehhez lenne kedvem!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!