Sport

2016.06.07. 17:17

Sikeres bajnokságot zárt az AVUS gyermekcsapata

Az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) gyermekcsapata kilencedik lett az OB I-ben.

Pum András

Huszonhat meccséből kilencet megnyert, 17-szer kikapott az OB I-es gyermekbajnokságban a Domino AVUS együttese - 14 gárda közül kilencedik lett. 324 gólt dobott, 370-et kapott, 29 pontot gyűjtött. A 2001-ben és 2002-ben született fiatalok Gyöngyösi Andrással kezdték a bajnokságot, őt Póka Sándor követte, novemberben Stojadinov Nikola vette át a csapatot.

- A bajnokság előtt az volt a célkitűzésünk, hogy minél előbbre végezzünk - mondta Stojadinov Nikola. - Nagyon hullámzó volt a teljesítményünk, akadtak nagyszerű meccseink, de voltak nagy kudarcok is. Előbbibe a Szentes és a Honvéd elleni hazai meccseinket sorolom, ezeken a találkozókon nagyon jól játszottak a fúk, és kiváló volt a hangulat az uszodában is. Ez a recept lehet a nyerő a jövőre nézve is. Összességében elégedett lehetek, mert az utolsó fordulóig küzdöttek a játékosok, látszott rajtuk, hogy minél jobb helyezést szeretnének elérni. Pedig hosszú volt a bajnokság, és ugye nem csak a gyermek, hanem sokuknak a serdülő illetve az ifibajnokságban is helyt kellett állniuk. Mindig az a helyezés a reális, amit elérsz, de ettől függetlenül is úgy érzem, tudásunknak megfelelően teljesítettünk. Fizikálisan nagyon jó erőben vannak a 2001-es születésű fiataljaink, ám sajnos szűkös a létszám.

.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!