Sport

2016.06.07. 18:12

A ZTE FC még a héten ad tájékoztatást

Zalaegerszeg - A ZTE FC NB II-es labdarúgócsapatának ügyvezető-igazgatója, Ágoston Zoltán értékelést tett közzé a vasárnap véget ért bajnoki szereplésről a klub honlapján, amit szerkesztőségünknek is eljuttatott.

Kerkai Attila

Az ügyvezető-igazgató köszönetet mond a szurkolóknak, hogy a csapat mellett voltak egész évben. Továbbá a Zalaegerszeg vezetőinek, így Balaicz Zoltán polgármesternek, valamint Végh Gábor többségi tulajdonosnak, hogy a csapat versenyben lehetett az utolsó pillanatig a feljutásért. Az írás kitér arra, hogy a mostani harmadik helyezés mindenképpen előrelépés, ám a feljutás szempontjából csalódottság a tavaszi félszezonban eltékozolt előny, ami miatt továbbra is az NB II-ben kell szerepelni. A jövővel kapcsolatos elképzelésekről, tervekről a klub még a héten szeretné tájékoztatni a szurkolókat.

Információink szerint több, a rutinos korosztályhoz tartozó játékosnak (például Simonfalvi Gábor, Koller Krisztián, Gyagya Attila) is lejár a szerződése, de nem biztos, hogy mindenkinek ajánlanak újabb szerződést, illetve hosszabbítást.

Ám tényleg várjuk meg a klub által ígért tájékoztatást a változásokról, hiszen az lesz a biztos és a hivatalos.

Címkék#ZTE FC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!