Székesfehérvár

2016.06.08. 08:46

Egy egész várost képvisel - Légy a város királynője!

Tizenöt patinás esemény háziasszonya volt Varga Barbara, a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője 2015 győztese.

Buthy Lilla

A győztesünk egy évig egy egész várost képvisel, így mindig hangsúlyozzuk, a szépség és a tökéletes alak mellett a belülről sugárzó harmónia, a kommunikációs képességek és az intelligencia is sokat nyom a latba a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője versenyen, amelyre még egy hétig lehet jelentkezni.

A Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny fődíja egy 500 ezer forint értékű álomnyaralás, emellett a döntőbe jutott lányoknak számtalan fellépési lehetőséget biztosítunk.  Varga Barbara – a szépségkirálynők közül elsőként – abban a különleges megtiszteltetésben részesült, hogy háziasszonya lehetett a megye és város társasági élete egyik legkiemelkedőbb rendezvényének, a 3. Prémium Jótékonysági Sajtóbálnak.

A királynő a 3. Prémium Jótékonysági Sajtóbálon is komoly feladatot kapott (Fotó: Koppán Viktor)

- Nagyon izgultam a bál előtt, mert ott kaptam a legnagyobb feladatot, amit meg kellett oldanom. Minden szempár rám szegeződött, de az első mondat után fokozatosan elmúlt ez az izgalom – válaszolt Barbi arra a kérdésre, milyen érzés volt kiállni a mikrofon elé, és műsorvezetőként, háziasszonyként bizonyítani a sajtóbálon.

Varga Barbara itt épp a lecsófesztiválon adott interjút a tévének (Forrás: Facebook)

- Tizenöt városi rendezvényen szerepeltem, emellett sok fotózáson vettem részt. Volt olyan, amikor gyerekeknek adtunk át ajándékokat adventkor, sokat beszélgettem velük, felpróbálták a koronámat is: erre is mindig örömmel fogok visszaemlékezni – tette hozzá mosolyogva.

Jelentkezz az idei versenyre, és legyél te a királyok városának új királynője! Küldd el június 15-ig egész alakos és portréfotódat elérhetőségeiddel együtt szerkesztőségünk címére (Ady Endre u. 15.), a [email protected] vagy a [email protected] email címek valamelyikére. Vagy töltsd fel önéletrajzodat itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!