Szombathely

2016.06.08. 12:10

Prémium a színházban - Közönségtalálkozó, pódiumbeszélgetés és kiállítás lesz

Szombathely - Közönségtalálkozóra hívja olvasóit a Prémium magazin. Szombaton este hét órakor a Weöres Sándor Színházban mutatkozik be a lap.

A kiadvány fotográfusainak képeiből kiállítás nyílik, majd pódiumbeszélgetés lesz Jordán Tamás vezetésével.

Szeretnénk, ha magazinunkat minél többen forgatnák, ezért június 11-én, szombaton, este hét órakor elindítjuk a Prémium Premier-sorozatot a Weöres Sándor Színházban. Ezen túl minden új lapszám megjelenésekor közönségtalálkozót szervezünk. A rendezvényen két fotográfusunk, Zergi Borbála és Timár Gergely alkotásaiból nyílik kiállítás Foglyul ejtett lélek címmel.

A tárlatot Halmágyi Miklós, lapigazgató főszerkesztő ajánlja az érdeklődők figyelmébe. A rendezvényen ott lesznek a korábbi lapszámokban megszólaltatott interjúalanyok, és a címlapokon szereplő ismert személyiségek is, de a magazin készítőivel is találkozhatnak az olvasók. Jordán Tamás, a színház igazgatója olyan vendégekkel beszélget, akik ezer szállal kötődnek régiónkhoz, és az is közös bennük, hogy mindhárman szerepeltek a magazinban. Meghívásunkra örömmel érkezik Prieger Zsolt zenész, újságíró, az Anima Sound System vezetője, Winkler Róbert újságíró, a Totalcar vezető szerkesztője, műsorvezető, Zsámboki Marcell, a Magyar Táncművészeti Főiskola egyetemi docense. Közreműködik Völgyi Attila gitárművész és Pulay Terézia fuvolaművész. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!