Sport

2016.06.08. 19:05

Már az elődöntőre készül a Gorillaz

Dunaújváros - Már alapszakaszgyőztesként fogadhatta régi nagy ellenfelét az Újpest Bulldogs csapatát a helyi Dunaújvárosi Gorillaz amerikaifutball-csapata a múlt héten vasárnap. Az eredmény: kiütés!

Szabó Szabolcs

Az alapszakasz zárásaként a Gorillák az Újpest Bulldogs csapatát fogadták hazai pályán. A hétvégi esőzések nem kerülték el a pályát, folyamatos égi áldás mellett mérkőztek meg a felek.

A mérkőzés végkimenete aligha volt kérdéses, lévén idén a Kutyáknak (Bulldogs) nem sok babér termett, míg a Gorillaz meggyőzően menetelt. A hazai védelem az egész mérkőzésen mindössze egyetlen first downt engedélyezett a vendégeknek, míg a hazaiak támadósora a nehezített körülmények ellenére is hozta az eredményt a szokásost futások és passzok terén is.

A Bulldogok futásai nem jelentettek gondot a hazai defensenek, támadóoldalon pedig Beretka futása(i) és 35 yardot érő elkapása vitte pontszerzés közelébe a csapatot. Utóbbinál ráadásul két védőt is yardokon át húzott magával, remek játékot bemutatva. Közelről pedig a szokásos Hegedüs-futás a szélen Mészáros István ellenállhatatlan blokkja mögött jelentette a végjátékot Beretka bónuszpontjaival, így végül 48-0-ra nyertek a hazaiak, azaz a Gorillák. A nem éppen izgalmas végjátékból kiragadott részletek után következzen némi összegzés:

A látványos győzelmet beárnyékolta Horváth László és Bachrathy Dániel sérülése, de reméljük felgyógyulnak a rájátszásra és teljes pompájában csilloghat majd a Dunaújváros Gorillaz támadósora. - volt olvasható a gorillaz.hu oldalon.

A lényeg tehát: június 26-ám, vasárnap a Dunaújvárosban rendezik a Bodri Pincészet Divízió I. elődöntőjét.

Az előjelek kiválóak, alig kapott pontot a védelem idén és vég nélkül termelte a TD-ket a támadósor.

Remélhetően az alapszakasz-győzelem után a döntő is összejön a Gorilláknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!