Életmód

2016.06.09. 13:50

A grafológus válaszol - Határozott és önálló

A Mosoly jeligét kérő levélíró intelligens, rugalmas, nyitott egyéniség, aki könnyed lendülettel, sikeresen igyekszik vágyait képességeihez igazítani.

Magabiztosnak és határozottnak mutatkozik, hiszen nagy vonalakban megrajzolta már céljait, időnként előforduló bizonytalanságát senki nem látja. Fogékony az új ismeretekre, nem riad meg a kihívásoktól, gyors felfogóképességgel, éles észjárással, stabil műveltséggel bárhol megállja a helyét. Friss kíváncsisággal, eleven érdeklődéssel, jelentős tevékenységvággyal sürög-forog, és elég nehezen viseli azokat a pillanatokat, amikor nem történik semmi. Alkalmazkodása természetes, tiszteletben tartja mások igényeit, érdekeit, fejlett kommunikációs készséggel teszi a dolgát. Önálló, független jellem, nem szereti, ha utasításokat kell végrehajtania, de segítséget sem vár senkitől. A konfliktusokat kerüli, békésen, de határozott véleménnyel egyedül dönt, és álláspontján ritkán változtat. Viselkedése hiteles, egyenes utakon jár, így megbízható minden életterületen.

Magas intimitásfokkal bírva óvatos és bizalmatlan a minőségi kapcsolatok esetében, de ha felvállalja kötődéseit, akkor sem szívesen beszél magánéletéről senkinek. Érzékeny és sebezhető, gazdag lelkivilág tulajdonosaként minden változást azonnal érzékel, és talpraesetten rögtönöz. Egyszerre több dolgot is képes csinálni ugyanolyan intenzitással, és sosem rest tanulni. Sokoldalúsága, kreativitása bámulatra méltó, de nem tud sokáig egy helyben ülni, mert a monoton, rutinból végzett feladatok untatják. Tudja, hogy ha nem vezeti le jókora érzelmi és szellemi energiatöbbletét, akkor nyugtalan és elégedetlen lesz, így hát pozitív hozzáállással látja be, hogy a béke egy mosollyal kezdődik. Mert a mosoly nem öregszik. És kell valami állandóság.

Rövid grafológiai jellemrajz készítéséhez várjuk jeligés, A/4-es lapra írt, 15-20 soros, aláírással ellátott leveleiket a szerkesztőségbe.

Utassy Zsuzsa

grafológus-írásszakértő

Címkék#grafológus

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!